torsdag 9. september 2010

Meny: Fireretters sensommermiddag

Jeg tenkte jeg skulle opprette en ny etikett som kort og godt heter "Meny". Mest for meg selv, slik at jeg skal kunne gå tilbake i arkivet og finne ut hva jeg har servert til gjestene mine, og litt for å kanskje kunne gi inspirasjon videre når en flere-retters meny skal planlegges. Det er ikke alltid jeg kan diske opp med mange bilder, men dersom det finnes link til oppskrifter, skal jeg alltid ta med det.

Lørdag for halvannen uke siden hadde vi gjester til middag, og følgende ble servert:

Rødbetesuppe med hjemmelagede brødkrutonger



Ryper stekt sous vide med rødvinskokte pærer, saus laget på bringebæreddik og kraft, smørdampede sukkererter og ovnsbakte amandinepoteter

En liten rugkjeks med St. Agur og granskuddsirup

Pannacotta med bringebærsaus servert med biscotti og espresso

Fra flere av de spisende gjestene ble det rapportert om påfølgende følelse av metthet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

[kjøkkentjeneste] setter veldig pris på konstruktive tilbakemeldinger, og gjerne resultat av oppskriftene jeg har lagt ut.