torsdag 12. november 2015

Rødbetehummus

                                                                                                              /sponset innlegg/

Rødbetehummus smaker utrolig godt som tilbehør til kjøtt, fisk, ovnsbakt, stekt eller grillet, salat, på brødskiven eller rett og slett bare som dipp til grønnsaker. Lag opp en hel haug, jeg lover at det får ben å gå på! Denne er i tillegg laget på økologiske kikerter. 



Dette trenger du
3-4 rødbeter
1 boks økologiske kikerter
Saft av en halv sitron
2-3 fedd hvitløk
1-2 spiseskjeer tyrkisk yoghurt
Salt og pepper

Slik gjør du
Skjær bunnen av rødbetene før de kokes til de er møre. Tiden vil avhenge av hvor store og hvor ferske rødbetene er. Ha kokte rødbeter, kikerter, hvitløk og litt av yoghurten i en food processor og kjør det ganske glatt. Smak til med salt og pepper, samt sitronsaft, og tilsett eventuelt resten av yoghurten. Kjør det så glatt som du ønsker, jeg liker at det er litt struktur i hummusen. 

Dette innlegget er skrevet som ledd i et samarbeid med Helios.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

[kjøkkentjeneste] setter veldig pris på konstruktive tilbakemeldinger, og gjerne resultat av oppskriftene jeg har lagt ut.