onsdag 9. desember 2015

Cole slaw med rødkål

Broren min er skikkelig flink til å lage mat. Ofte får jeg høre at jeg trenger å oppdatere oppskriftene mine til min brors versjon, og i sommer ble det behørig kommentert at hans cole slaw banka min ned i støvlene. Joda, jeg tåler det, jeg synes faktisk det er kult å ha en bror som både er flink til å lage mat og raus med oppskriftene sine. Her er en coleslaw med en liten vri, siden jeg har byttet ut vanlig kål med rødkål. Smaken er bra, og fargen er .... hva skal man si? Fargen er fantastisk! Rosa, men likevel fristende. Si hei til en ny favoritt! 


Dette trenger du
1 lite rødkålhode eller 1/2 vanlig rødkålhode
2 gulrøtter
1 syrlig eple
3-4 stilker vårløk
2 spiseskjeer hakket sylteagurk

2 spiseskjeer majones
2 spiseskjeer crème fraiche
Salt og nykvernet pepper
Saft av en halv sitron
HP saus

Slik gjør du 
Finsnitt kålen, rasp gulrøttene, skjær eplene i små staver og vårløken og sylteagurken i biter. Bland sammen og press over saft av sitron. Bland sammen sausen og rør inn. Smak til med salt, pepper og eventuelt mer sitron. La den stå litt i kjøleskapet slik at smakene får satt seg skikkelig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

[kjøkkentjeneste] setter veldig pris på konstruktive tilbakemeldinger, og gjerne resultat av oppskriftene jeg har lagt ut.